Stichting Swim & Smile

Swim & Smile is een stichting die als maatschappelijk doel heeft activiteiten te ontplooien om het zwemmen te stimuleren in Zoetermeer in de zwembaden de Veur en de Driesprong. Swim & Smile is op 24 augustus 2015 formeel gestart, en in het nieuwe seizoen dat op 22 augustus 2016 zal starten is Swim & Smile verantwoordelijk voor de gehele exploitatie van de zwembaden de Veur en de Driesprong in Zoetermeer.

Swim & Smile geeft zelf geen zwemlessen of instructie, maar werkt hierin nauw samen met verenigingen, zwemscholen en instellingen om een zo breed en aantrekkelijk mogelijk aanbod van zwemactiviteiten te bieden in Zoetermeer.

Swim & Smile staat voor:

  • Het zo optimaal mogelijk inzetten van het beschikbare zwemwater in Zoetermeer
  • Het vergroten van aanbod, kwaliteit, veiligheid en plezier van het zwemmen
  • Het zorgen voor sportstimulering op het gebied van zwemmen (breedtesport)
  • Het stimuleren van een topsport klimaat op zwemgebied
Activiteiten

Bij de zwembaden van Swim & Smile kunt u terecht voor vele zwemactiviteiten, zoals leszwemmen, breedtesport, topsport wedstrijdzwemmen en synchroonzwemmen, banenzwemmen, aquajoggen en nog veel meer. In de vakanties is er een speciale openstelling voor recreatief zwemmen.

De activiteiten worden aangeboden door verenigingen en door commerciële zwemscholen. Swim & Smile wil een zo breed mogelijk zwem aanbod faciliteren en stimuleert vernieuwing in het zwemmen.

Een totaal overzicht van alle activiteiten is te vinden bij ons programma.

Alle informatie over zwemmen in Zoetermeer kunt u vinden op deze site. Als u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Zwemmen is goed voor iedereen: jong en oud!